Non Stop Funerare Targu Mures

ALFA FUNERAR

Non Stop Funerare Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Non Stop Funerare Targu Mures: ALFA FUNERAR.

servicii funerare pompe funebre tg mures

Agentia Funerara ALFA FUNERAR va ofera servicii de repatriere persoane decedate din Germania, Austria, Belgia, Olanda,  Anglia, Italia si Franta in orice localitate din Romania si Republica Moldova. Noi ii aducem acasa pe cei dragi care au decedat in afara tarii pentru a avea parte de inmormantarea cuvenita. Transportul se efectueaza cu masini frigorifice autorizate, intr-un sicriu special.


Transport funerar intern si international | Repatrieri Europa - Romania

Consultanta gratuita non stop privind repatrierea decedatilor

transport funerar international repatrieri.jpg

             Repatrieri decedati Anglia transport funerar mures.jpg
             Repatrieri decedati Belgia 
             Repatrieri decedati Germania
             Repatrieri decedati Austria
             Repatrieri decedati Franta
             Repatrieri decedati Italia
             Repatrieri decedati Olanda

Despre Noi

pompe funebre transport funerar muresDe-a lungul am invatat cum sa fim alaturi de oameni si ce putem face pentru a le usura zilele de dinaintea inmormantarii. Ne dorim ca fiecare persoana sa petreaca cat mai mult timp cu cel drag care a decedat si cat mai putin cu detaliile organizatorice. De aceea, noi oferim tot ce este necesar acestui eveniment, incepand de la intocmirea documentelor necesare, pana la alegerea sicriului, aranjamentelor florale si a inmormantarii propriu-zise.

Pompe Funebre ALFA FUNERAR va ofera consiliere si servicii funerare non-stop necesare in organizarea ceremoniei de ultim ramas bun pentru ca persoana pierduta sa aiba parte de o inmormantare decenta: transport si manipulare sicriu, toaletare decedat, sicrie, accesorii si articole funerare: prosoape, batiste, esarfe, doliu, lumanari, candele, manere sicriu, urne, respete etc, repatriere decedati, capela, cruce lemn sicriu, monumente funerare, marmura si granit, ingrjire amenajare mormant, organizare parastas pomana, transport funerar, pachete funerare, coroane si jerbe funerare, aranjamente florare funerare, imbalsamare, tanatopraxie, sicrie de lux, ajutor deces, capac frigorific. Oferim pentru inchiriere capac frigorific ce se pot transporta si monta oriunde in capele sau acasa la domiciliu pentru pastrarea decedatilor in conditii optime pana la inmormantare.

Oferim sicrie sunt complet echipate, tapitate pe interior cu o gama variata de tapiterii din matase alba, crem, sau, la cerere, se poate opta pentru si pentru tapiterii din alte culori. Optional, pe fiecare sicriu, se pot monta crucifixe de diferite forme, in functie de religia decedatului.

Confectionam coroane din flori naturale si artificiale, modele foarte variate din toate tipurile de flori existente pe piata romaneasca, aranjamente florale ce se pot monta pe sicriu, aranjamente in suport metalic ce se pun in partile laterale ale sicriului, respectiv in fata acestuia.

Echipa noastra e una cu experienta si va respecta deciziile familiei, in aceste momente de grea incercare. Vom fi cat mai discreti si ne vom implica atat cat va fi nevoie.

Servicii Funerare Targu Mures

 • Sicrie
 • Cruci
 • Aranjamente florare funerare, flori funerare
 • Coroane si jerbe funerare
 • Transport funerar capela - biserica - cimitir
 • Repatriere decedati Europa - Romania
 • Constatare deces
 • Imbalsamare
 • Organizare parastase
 • Capac frigorific
 • Monumente funerare marmura si granit
 • Articole funerare: lumanari, candele, imbracaminte, esarfe, doliu, prosoape, iconite etc